Bezienswaardigheden en attracties in Noord-Limburg

Recreatiepark Kasteel Ooijen ligt nabij het pittoreske dorpje Broekenhuisvorst nabij de snelwegen A67, A73 en A77. Door deze gunstige ligging is niet alleen onze gezinscamping goed bereikbaar, maar is het ook gemakkelijk om nabijgelegen dorpen, steden, bezienswaardigheden en attracties in de buurt te bezoeken.

Bezienswaardigheden

Historisch Arcen

Het historische centrum van Arcen heeft veel te bieden. Niet alleen kunt u hier volledig tot rust komen in de thermaal baden van Thermaalbad Arcen, ook bieden de Kasteeltuinen met het rosarium, de oosterse tuinen en de modeltuinen vele uren van wandel- en kijkplezier. Om de dag perfect af te sluiten neemt u deel aan een rondleiding bij de Hertog Jan brouwerij of geniet u van een heerlijke ijscoupe bij het prijswinnende IJssalon Clevers.

Oorlogsmuseum in Overloon

Een bezoek aan het oorlogsmuseum van Overloon is een prachtige ervaring als u een duik wilt nemen in de vaderlandse geschiedenis en de Tweede Wereldoorlog. Van prachtige foto-exposities tot militair materieel: Dit museum biedt het allemaal.

Attracties

Toverland in Sevenum

Eén van de populairste attractieparken voor jong en oud is Toverland te Sevenum. Attractiepark Toverland is een familiebedrijf vol passie en bezieling. Met 700.000 gasten per jaar en meer dan 30 attracties en shows zijn ze inmiddels een gevestigde speler binnen de Benelux en de Duitse grensregio. Hun motto luidt niet voor niets: het creëren van gelukservaringen.

Zoo Parc in Overloon

Als een echte ontdekkingsreiziger verkent u in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen, giraffen en nog veel meer exotische diersoorten leven. Tijdens de expeditie voert u opdrachten uit om de reis te voltooien. Maar pas op, want de gevaarlijke leeuwen liggen op de loer…

Overige bezienswaardigheden en attracties

Onze gezinscamping is omgeven door tal van bezienswaardigheden en attracties. Hieronder vindt u een leuke selectie: