Restaurant ‘The Longhorn’ Broekhuizenvorst

Na een flinke fiets- of wandeltocht komt een goede lunch of diner enorm van pas! Rib & Steakhouse ‘The Longhorn’ ligt aangrenzend aan Recreatiepark Kasteel Ooijen, waardoor u niet meer ver weg hoeft voor een overheerlijke maaltijd. Het restaurant is in maart 2004 geopend en is geheel in Western-stijl ingericht. Tevens is er een binnenplaats met een groot terras waar met mooi weer gegeten en gedronken kan worden. Van spareribs tot een malse biefstuk, van chicken-wings tot een varkenshaasje. De heerlijkste gerechten eet u hier!

Door onze parkveranderingen passen wij onze openingstijden van het restaurant aan op de bezetting. Het restaurant is geopend vanaf de 2e week van juli t/m 3e week van augustus. Deze periode kunt u dinsdag t/m zondag terecht. Voor de actuele openingstijden zie receptie of bij het restaurant.

Extra geopend:

  • Hemelvaart: 8 t/m 12 mei 2024
  • Pinksteren: 17 t/m 20 mei 2024
  • Het restaurant is geopend vanaf 19 juli t/m 25 augutus 2024

Overige tijden op aanvraag bij receptie

Bij het restaurant kunt u ook het frituur assortiment bestellen!

Afhaalmogelijkheden

Het is ook mogelijk om de gerechten niet in het restaurant, maar op de eigen kampeerplaats te nuttigen. Uiteraard er is ook gedacht aan de kinderen.

Lees meer over de omgeving rondom ons camping in Noord-Limburg of bekijk de nabijgelegen bezienswaardigheden en attracties.