Chalets

Op ons park hebben wij de beschikking over zowel koopkavels op ons nieuw te realiseren Chaletpark El Castillo als jaarplaatsen op pachtbasis.

Voor de koopkavels hebben wij kavels vanaf 190m2 tot 375m2. Op ons park kunt u met betrekking tot de aanschaf van uw chalet een keuze maken uit een zeer uitgebreide range aan modellen en afmetingen. Hoogwaardig afgewerkte en luxe gebouwde chalets gemaakt naar uw smaak en indeling. Voor iedere prijsklasse vanaf 25.000 euro voor een nieuw chalet kunt u uw droom realiseren. Samen met Chaletbouwer De Bergjes bespreken wij graag aan welke wensen en eisen uw vakantieplezier moet voldoen en komen graag met een op maat gemaakt voorstel. Dit alles tegen tegen betaalbare prijzen zonder op kwaliteit in te leveren. Ons park is het gehele jaar geopend en u kunt dus 365 dagen per jaar recreëren en genieten van uw woning.

U kunt uiteraard bij ons uw chalet voor eigen gebruik aanschaffen maar daarnaast kunt u het bij ons ook geheel of gedeeltelijk in de verhuur geven. Wij hebben een enorme vraag naar verhuurobjecten voor zowel langere tijd als in het hoogseizoen. Hierdoor kunt u ook als beleggingsobject een uitstekend rendement boeken of bij gedeeltelijke verhuur een kostenneutrale situatie creëren. Kortom de aanschaf van een eigen chalet op recreatiepark Kasteel Ooijen biedt u enorm veel mogelijkheden en voordelen. De kosten voor de parkbijdrage zijn 950 euro per jaar. Verder hebben wij een open structuur zonder bijkomende kosten.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u alvast een kijkje nemen in ons huidige aanbod van chalets op onze Chalet website.