De toekomst van Recreatiepark Kasteel Ooijen

Recreatiepark Kasteel Ooijen breidt de komende jaren flink uit met een jachthaven voor ruim 120 boten en 30 drijvende chalets. Door de aanleg van een hoogwatergeul bij Ooijen en de heringebruikname van de Oude Maasarm ontstaat de komende jaren een schiereiland met daarop Recreatiepark Kasteel Ooijen.

Het gebied Ooijen-Wanssum is een gebied in transitie. Na de noodzakelijke afdamming van de Oude Maasarm in 1996 veroorzaakte diezelfde afdamming de afgelopen jaren voor een onwenselijke opstuwing van het Maaswater bij Broekhuizen. Daarom is gekozen voor een ruim opgezette gebiedsontwikkeling, waarbij ook ons groene recreatiepark wordt meegenomen. De komende maanden zijn er dan ook werkzaamheden aan het gebied rondom het park om ervoor te zorgen dat wij vanaf 2020 een compleet vernieuwd, kwalitatief hoogwaardig recreatiepark kunnen presenteren dat gelegen is temidden van een prachtige natuur en watergebied.

Terrassencamping & luxe jachthaven

In een nu nog agrarisch gebied bij de Maas ontstaat een volledig nieuwe, luxe jachthaven met plaats voor ruim 120 boten en 30 in het water drijvende chalets. Aan de zuidkant van het bestaande recreatiepark wordt een terrein ontwikkeld voor 90 luxe chalets en/of stacaravans.

Omdat over het bestaande terrein een nieuwe waterkering komt te liggen, verdwijnen 100 bestaande campingplaatsen. Deze worden gecompenseerd op de waterkering (75 plaatsen) en op een nieuwe plek ten noordwesten van het park (25 plaatsen), zodat er genoeg ruimte blijft voor onze kampeerders.

Reserveer nu jouw plekje!

Wordt u ook zo enthousiast van alle bovenstaande ontwikkelingen en ziet u uzelf al helemaal zitten op het nieuwe recreatiepark? Kom dan in actie en zorg ervoor dat u uw droomplekje aan de Maas veiligstelt.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier. Ook is het alvast mogelijk om een kijkje nemen in ons huidige aanbod van chalets op onze chalet website: www.chaletskasteelooijen.nl.