Met TopVast Projectontwikkeling een geweldige samenwerking rijker!

13 april 2022

Met trots kunnen we melden dat TopVast Projectontwikkeling het team van Recreatiepark Kasteel Ooijen komt versterken! Begin 2022 zijn de handtekeningen gezet onder een samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling van een vernieuwd Recreatiepark in Ooijen. Samen met de professionele begeleiding van TopVast Projectontwikkeling werken we met veel plezier en vol ambitie toe naar de opening van het vernieuwde Recreatiepark. 

“Een voor Nederlandse begrippen uniek Recreatiepark dat uitkijkt over de Maas en zich bevindt temidden van de prachtige, Noord-Limburgse natuur.” 

Uniek in Nederland

De komende maanden nemen we je graag mee in de toekomstplannen van Recreatiepark Kasteel Ooijen. Een 5-sterren park in ontwikkeling, gelegen temidden van een prachtig natuur- en watergebied. Met een luxe jachthaven die ruimte biedt aan zo’n 120 jachten en 30 drijvende watervilla’s met eigen aanlegplaats. Daarnaast is er een groen heuvellandschap gecreëerd met terrassen, waarop vakantievilla's en -woningen worden geplaatst, waarbij je vanuit iedere villa uitkijkt over het uitgestrekte Maasgebied. In totaal zal op het vernieuwde Recreatiepark plaats zijn voor circa 335 vakantievilla's en -woningen, 85 jaarplaatsen en 30 luxe kampeerplaatsen. Met recht een unieke ontwikkeling in Nederland.